U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aanbieding van de dag

in de winkels 

Quilters, kaartenmakers, scrapbook designer, knutselaars en  borduur liefhebbers opgelet
Ongekende creatieve mogelijkheden met allerlei materialen ,ook stoffen.
 
BROTHER Scan n Cut aktie incl, gratis thuisbezorgen € 399,-
 
 
Hoe het werkt...
Zien Scannen Snijden Maken.
 
Maak kennis met de eerste thuis- en hobbysnijmachine ter wereld met een ingebouwde scanner. Welkom in een geheel nieuwe wereld van innovatie.
 
Scan een afbeelding of tekening en snij de vormen en figuren direct en nauwkeurig uit – zonder computer!
 
• Ingebouwde 300 dpi-scanner
• Vijf lettertypen en 840 ingebouwde ontwerpen inclusief 140 quiltpatronen
• Scan uw ontwerp en sla het op als snij- of tekenbestand
• Helder, groot kleuren LCD scherm
• Inclusief tekenfuncties
 
Brother ScanNCut CM840
 
Creativiteit zonder grenzen en dat ook nog eens met zeer veel bedieningsgemak. Wanneer u met de Brother ScanNCut CM840 aan de slag gaat ontdekt u het zelf. Scan een afbeelding of tekening en snij de vormen en figuren direct en nauwkeurig uit – alles zonder computer!
Op de speciale website van Brother voor de ScanNCut CM840 staan de verschillende technieken op een eenvoudige manier uitgelegd compleet met filmpjes ter ondersteuning.
Enkele materialen die gebruikt kunnen worden zijn dun & dik vilt, stof, papier & plastic.
 
De Brother ScanNCut CM840 wordt geleverd met de volgende standaard accessoires:
• Houder standaardmes
• Standaardmes
• Houder mes voor dik materiaal
• Mes voor dik materiaal
• 2 Standaardmatten 12" x 12" (305 mm x 305 mm)
• Licht plakkende mat 12" x 12" (305 mm x 305 mm)
• 2 Vellen sterk klevende fixatie 12" x 12" (305 mm x 305 mm)
• 2 Opstrijkvellen voor applicatie 12" x 16" (305 mm x 406 mm)
• Spatel
• Touch pen
• Accessoire-etui
• 50 Speciale applicatiepatronen op CD
• Set van 6 gekleurde stiften
• Set van 2 soorten uitwisbare stiften
• Houder voor stift
 
Waarom steekt ScanNCut er met kop en schouders bovenuit?
Welkom in een geheel nieuwe wereld van innovatie, met de eerste thuis- en hobby snijmachine ter wereld met alle fantastische mogelijkheden van een ingebouwde scanner! De verbazingwekkende flexibiliteit van de ScanNCut zit hem in de ingebouwde 300dpi-scanner. Alleen met ScanNCut kunt u een afbeelding, foto of met de hand getekende schets scannen en nauwkeurig de gewenste vorm of omtrek uitsnijden. Zonder computer! Het enige wat uw creativiteit nu nog beperkt is uw eigen verbeelding.
 
Ingebouwde 300 dpi-scanner
U kunt vrijwel alles scannen: een zelfgemaakte tekening, een knipsel uit een tijdschrift, dierbare foto's en nog veel meer - maak eindeloos veel snijontwerpen en sla deze op in het geheugen van de machine.
 
Vijf lettertypen en 840 ingebouwde ontwerpen, inclusief 140 quiltpatronen
U hebt de keuze uit basisvormen, creatieve ontwerpen, randen, quiltpatronen, lettertypen en nog veel meer. Selecteer een ontwerp en scan de te snijden materialen in. Bepaal zelf de plaats waar u het ontwerp wilt uitsnijden.
 
Direct snijden
Scan uw materiaal. ScanNCut laat de contouren van de te snijden vormen ziendie u direct kunt laten uitsnijden. U hoeft niet meer moeizaam met de hand uw fi guren uit te knippen uit uw favoriete papiersoorten en stoffen.
 
Scan-To-Cut-Data
Scan uw ontwerp in en sla het op als snij-of tekenbestand. ScanNCut maakt automatisch de snijlijnen.
 
Stof snijden
Snij gemakkelijk nauwkeurige stofdelen. Door gebruik te maken van de uitwisbare stiften, kunt u uw naadtoeslag tekenen en nauwkeurige naailijnen aanbrengen.
 
Tekenen
Met ScanNCut kun u uw snijbestand omzetten in tekeningen, ongeacht of dit afkomstig is van een eerder gescande afbeelding of een ingebouwd ontwerp.
 
Achtergrondscan
Het bijzondere van ScanNCut zit hem in de mogelijkheid om uw materialen te scannen met behulp van de ingebouwde 300dpi-scanner. Bekijk de gescande afbeelding op het grote lcd-kleurentouchscreen, open uw snijontwerp en verplaats het snijontwerp met de touch-pen op het gewenste gebied. Zo kunt u elke afbeelding perfect uitsnijden zonder te meten of een computer te gebruiken.
 
Samenvoegen
Maak een keuze uit de uitgebreide reeks ingebouwde ontwerpen of uit uw verzameling ingescande afbeeldingen om uw eigen unieke snijontwerpen samen te stellen. Gebruik de samenvoegfunctie om vormen, tekeningen, lettertypen, enzovoort rechtstreeks op het Lcd-kleurentouchscreen te combineren. Combineer gedetailleerde en complexe vormen in seconden en groepeer ontwerpen eenvoudig in één gehee voordat u gaat snijden.
 
Optimaal materiaalgebruik met de automatische plaatsingsfuncties
Blijft u vaak zitten met een verzameling vreemd gevormde restjes papier en stof, die u waarschijnlijk niet meer kunt gebruiken? Met de automatische plaatsingsfunctie van ScanNCut kunt u uw materiaal optimaal benutten. Scan uw materiaal (stof of papier) in de machine met behulp van de achtergrondscanoptie en zie hoe snel het materiaal wordt weergegeven op het lcd-kleurentouchscreen. Vervolgens bepaalt uw ScanNcut de exacte plaatsing van uw ontwerpen op het materiaal voordat u ze gaat uitsnijden. Dankzij deze innovatieve tool kunt u zelfs de kleinste restjes materiaal gebruiken!
 
Scannen naar usb
Zo ontzettend gemakkelijk! Met ScanNCut hebt u geen onhandige stand-alonescanner meer nodig! Met de ingebouwde 300dpi-scanner kunt u vrijwel alles scannen en de gegevens opslaan als een snijbestand. Bovendien kunt u ScanNCut gebruiken om belangrijke documenten, bestanden, illustraties, foto's en zelfs de favoriete tekeningen van uw kind te scannen en voor later gebruik op te slaan op een usb-stick. Usb-stick niet inbegrepen.
 
Bewerken op het scherm
Met ScanNCut kunt u ontwerpen snel en gemakkelijk bewerken. Elke bewerking kan op het lcd-scherm worden uitgevoerd. Converteer uw gescande ontwerpen gemakkelijk naar aangepaste snij- of tekenbestanden. Pas ontwerpen aan door de vorm, grootte of positie te veranderen of zelfs door maar een gedeelte van het ontwerp te gebruiken. Dankzij de geweldige mogelijkheden om uw ontwerpen samen te voegen, te roteren en de grootte aan te passen kunt u naar hartenlust zeer gedetailleerde ontwerpen maken. Dit allemaal zonder dat u
een computer of dure ontwerppatronen nodig hebt.
 
Groot scan- en snijgebied
Met de meegeleverde snijmat van 12" x 12" (305 mm x 305 mm) of de snijmat van 12" x 24" (305 mm x 610 mm) (kan extra worden aangeschaft) kunt u gemakkelijk een grote verscheidenheid aan ontwerpen creëren en snijden: van een delicaat sneeuwvlokje voor een feestdecoratie tot een inspirerende tekst die in groot formaat op een muur van uw woonkamer kan worden aangebracht. Bovendien kan de snijmat ook fungeren als scanmat. Wel zo handig!
 
Naadtoeslag en naailijnen.
Hebt u ooit geworsteld met het samenvoegen van verschillende stukken stof bij uw naai- en quiltprojecten? Met ScanNCut kunt u een naadtoeslag in stappen van 1/4" (6 mm) toevoegen zodat u probleemloos stukken stof voor uw quilts, kleding, enzovoort aan elkaar kunt naaien. Maar wacht, het kan nog makkelijker! Met de uitwisbare pen (extra pennen kunnen worden aangeschaft) kunt u zelfs de naden uittekenen op uw stofdelen om een vrijwel perfecte aansluiting van de stofdelen (tijdens het naaien) te garanderen.
 
Web Application ScanNCut Canvas
Gratis online softwareprogramma om uw eigen ontwerpen te maken en te bewerken.